Πολιτική Αλλαγών

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 10 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων (και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία) , χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή.

Το LUCKY BOUTIQUE οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε περιόδους εκπτώσεων δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων .

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για αλλαγές που αφορούν αγορές κάτω των 70€ το κόστος εξόδων επιστροφής και αποστολής επιβαρύνει τον καταναλωτή: 5 € μέσω ELTA COURIER - 6€ μέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

Για αλλαγές που αφορούν αγορές άνω των 70€ το κόστος εξόδων επιστροφής και αποστολής της πρώτης αλλαγής επιβαρύνει την επιχείρηση. 

Για επιστροφές προϊόντων και χρημάτων, ανεξαρτήτου ποσού αγοράς, τα έξοδα αποστολής προϊόντων και επιστροφής αυτών επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Το εκάστοτε ποσό αφαιρείται από το συνολικό ποσό που επιστρέφεται στον καταναλωτή.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  1.  Σε περίπτωση πραγματοποίησης πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, το ποσό επιστρέφεται μέσω τραπεζικού συστήματος απευθείας στην ίδια κάρτα.
  2. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή τραπεζικού εμβάσματος, το ποσό επιστρέφεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο καταναλωτής κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 9333551 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-17:00 και Σάββατο 9:00 - 15:00 ή να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@luckyboutique.gr .

Αναφορικά με τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 9333551 αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Π. Κυδά 127 Μύρινα – Λήμνος ΤΚ: 81400 αποκλειστικά με την εταιρία που σας παρέδωσε την παραγγελία σας. Οι σχετικές χρεώσεις αναφέρονται παραπάνω.

Δεν επιτρέπεται η επιστροφή μαγιό και εσωρούχων για λόγους υγιεινής.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν σταλεί κατά ειδική παραγγελία (π.χ παραγγελία συγκεκριμένου είδους/μεγέθους/χρώματος που δεν συμπεριλαμβάνεται ήδη στα προϊόντα του e-shop).

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος