Πολιτική Αλλαγών/Επιστροφών

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή/ επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε προς εμάς το λόγο επιστροφής τους, εντός 10  εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή/επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  210 9333551 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-18:00 ή να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@luckyboutique.gr

Αναφορικά με τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 9333551 αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πλατεία Κιδα 127 Μυρίνα – Λήμνος Tκ: 81400 αποκλειστικά με την εταιρία ELTA courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας, με χρέωση δική μας. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος για την ΠΡΩΤΗ αλλαγή/επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χρεώνεται μόνο η επαναποστολή των προϊόντων (3,90€).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων (αντί αντικατάσταση/αλλαγή του προϊόντος), τα χρήματα επιστρέφονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε, αφού  παραλάβουμε το  επιστρεφόμενο προϊόν.  Η Επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσο του ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Δεν επιτρέπεται η επιστροφή μαγιό και εσωρούχων για λόγους υγιεινής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά έως και την χρονική στιγμή πριν λάβετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. 

Οι τρόποι ακύρωσης της παραγγελίας είναι δύο (2):

o    1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@luckyboutique.gr αναφέροντας των κωδικό παραγγελίας και ζητώντας την ακύρωση της .

o    2. Τηλεφωνικώς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  210 9333551 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-18:00

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος