Πολιτική Αλλαγών

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. 

 To Luckyboutique.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  210 9333551 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-18:00 ή να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Αναφορικά με τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210 9333551 αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Π. Κυδα 127 Μύρινα – Λήμνος Tκ: 81400 αποκλειστικά με την εταιρία ELTA courier που σας παρέδωσε την παραγγελία σας, με χρέωση δική μας. Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος για την ΠΡΩΤΗ αλλαγή/επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χρεώνεται μόνο η επαναποστολή των προϊόντων (3,90€).

Δεν επιτρέπεται η επιστροφή μαγιό και εσωρούχων για λόγους υγιεινής.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε περίπτωση αλλαγής αρχικής παραγγελίας, οι 14 ημέρες μετρούν από την ημέρα της πρώτης(1) παραγγελίας.

Οι τρόποι ακύρωσης της παραγγελίας είναι δύο (2):

o    1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναφέροντας των κωδικό παραγγελίας και ζητώντας την ακύρωση της .

o    2. Τηλεφωνικώς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο  210 9333551 Δευτέρα με Παρασκευή 9:00-18:00

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος