Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή 

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές εντός Ελλάδος. Με την επιλογή του τρόπου αυτού, πληρώνετε τον συνεργάτη της εταιρείας ΕLTA COURIER ,με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

•       Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

•       Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης με το κατάστημα Τράπεζας Πειραιώς, που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με έως 2 άτοκες δόσεις για αγορές από 80€ έως 150 €, με έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές εως 300 € και με 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 300 €.Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας SSL τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών και παράλληλα σας επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα .

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης, αναφέρονται παρακάτω τα στοιχεία τραπέζης μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑIΩΣ

Δικαιούχος: ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΚΕ

Αριθμός λογαριασμού: 5711099144850

IBAN: GR98 0172 7110 0057 1109 9144 850

Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης σας  στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@luckyboutique.gr , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος